Op je Pad op weg naar een gezonder leven in  harmonie en balans kan ik helpen om inzicht in de oorsprong van je hulpvraag te krijgen. Inzicht helpt je om patronen te herkennen in je leven die je blokkeren. Als je die herkent, kun je ze loslaten. Dit geeft je dan alle openheid om in je kracht te komen. Je zult dan voelen hoe nieuwe mogelijkheden op je Pad komen en je nieuwe wegen (waarschijnlijk de wegen die verbonden zijn met je ziels-opdracht) zult inslaan.

Tijdens  een sessie zal ik je mijn beste tools aanreiken op jouw eigen Innerlijke Reis.  Ik werk vanuit mijn HART, vanuit mijn ESSENTIE, met 2 benen op de grond en met mijn antennes in het Universum, verbonden met mijn BRON en met mijn SPIRIT WORLD .... 

 

Afhankelijk van jouw situatie, jouw voorkeur, kan ik je op de volgende manieren dienst zijn:

 

 • Online individuele sessies. Dit kan in de vorm van een enkele sessie, of via een pakket van 4. Klik hier voor meer informatie
 • Aangezien ik in Hongarije woon bied ik de mogelijkheid voor Intensieve Individuele coaching, 1 dag of een weekend op mijn boerderij Chy-Kara in Hongarije. Voor meer informatie over deze mogelijkheid klik je hier ....
 • Het bijwonen van één van de weekend workshops voor groepen de Chy-Kara tanya in Hongarije (indien beschikbaar)

 

Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intake. Dat kan via email of telefonisch op telefoonnummer +36 70 369 30 37.

Coaching & Quantum Healing Sessies

Individuele Coaching Sessies, Online en op bij Chy-Kara in Hongarije

 

DroomXpress   &   Ik

Als onderdeel van mijn vorming heb ik gekozen voor een driejarige beroeps-opleiding tot eclectisch hypnotherapeut bij de Seth, Academie voor Eclectische Psychotherapie. Ik ben gecertificeerd Hypnotherapeute.

 

Hierna heb ik een jaar van verdere verdieping met een éénjarige psychotherapiespecialisatie gekozen.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van:

 

 • Eetstoornissen (zoals gewichtsproblemen, Anorexia Nervosa en Boulimia Nervosa);
 • ADHD en autisme;
 • Angst- en obsessieve dwangstoornissen.

 

Voor mijn werkwijze heb ik me onder andere laten inspireren door het Sjamanisme, door rationele psychotherapeutische werkwijzen en door Oosterse meditatie methoden.

Het gebruik van deze diepe en effectieve healingswijzen onder een therapeutische hypnose kan je helpen om helder inzicht te krijgen in de oorsprong van je probleem en op het Pad naar genezing.

Ik ga ervan uit, dat als je last hebt van een lichamelijke of psychische klacht, dat het je Spirit is die roept om genezing en dat het een weg opent naar een bijzondere transformatie in het bewustzijn en hierdoor healing an je klacht.

"I can't change the direction of the wind, but I can ajust my sails to always reach my destination"

Annemieke Friedrichs

Jaren geleden kreeg ik de naam voor mijn onderneming als coach-therapeut door: DroomXpress.

Dromen kunnen voorkomen in onze slaap momenten, maar we kunnen ook dagdromen. De kracht van dromen is verbonden met ons creatievermogen en het Goddelijke vermogen van de mens om te manifesteren.

Onder de invloed van een hypnose sessie kunnen we die krachtige manifestatie instrumenten aanzetten om onszelf te healen en om ons open te zetten voor transformatie.


De Express in combinatie van treinen heeft mij altijd gefacsineerd. Het gaat over reizen. Een treinreis is als een reis door het leven: Je begint een reis als je geboren wordt; er zijn medereizigers, sommigen verlaten de trein of stappen over in een andere richting. Soms gaat een trein in remise ... dan is verregaand onderhoud nodig.

 

Graag reis ik een stuk met je mee op jouw bijzondere levensreis.

 

Ik heb mijn schaduwwandeling gedaan. Je hebt wel gehoord van de "donkere nacht van de Ziel" ....  I have been there!

Ik ging over drempels in meerdere heilige beproevingen en bewoog me hiermee net voorbij de grens waar de diepere lessen me begroetten en een deel van mij werden.

Net als jij stop ik nooit met leren. Ik werk vanuit levenservaring in combinatie met intensief werkende tools en methodes.

 

Ik werk vanuit levenservaring in combinatie met diepgaande werkinstrumenten, een hele sterke verbinding met de natuur, een gezonde intuïtie en helderziend en -voelendheid.

 

Ik kan je door het innerlijke landschap van je ziel leiden, de symbolen eruit halen die naadloos passen op jou ervaring. Ik begeleid je met vragen om je naar je eigen ontdekkingen en innerlijke 'herinnering' te leiden.

Aangezien tijdlijnen parallel, holistisch, multi-dimensionaal zijn, kan je Hoger Zelf je naar vorige levens leiden … en het zou je ook kunnen leiden naar een galactische verbinding van je zielsbewustzijn.

Wat is DroomXpress ?

"Het is tijd om je te herinneren WIE je bent, Waarom je hier bent en
Waarom je ervoor hebt gekozen om op Aarde te zijn in deze tijd van de Grootste Verandering OOIT"

"Laat me je begeleiden op een Innerlijke Reis om
het landschap van je Ziel te verkennen"

Mijn achtergrond

DroomXpress ... de Trein van het Leven

Als coach en therapeute heb ik door de jaren mijn eigen eclectische behandelwijze ontwikkeld.

Mijn werkwijze is gebaseerd op kennis, een flinke dosis levenservaring en een gezonde intuïtie.

 

Op het moment dat ik me afstem op de cliënt voor me, begint een bijzonder samenspel van deze elementen met therapeutische technieken die de weg openen naar een fascinerende Innerlijke Reis.

 

Het voordeel van een eclectische behandelmethode is dat je een uniek, op jouw lijf geschreven behandeling krijgt. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat het de beste effecten heeft op jouw Pad naar genezing en een Leven in Balans.

Mijn Gereedschapskist

Een intensieve innerlijke reis voor instant healing en transformatie

Quantum Healing Hypnose Journeys

Met deze intensieve techniek coach ik je op een diepe Innerlijke Reis toe waarbij je Hoger Zelf en je innerlijke wijsheid je begeleiden naar die situaties of levens die belangrijk zijn om bewustzijn en inzicht te krijgen over een probleem waar je mee worstelt in dit leven.

 

Aardse tijds- en ruimte wetten vallen weg,  zodat je contact kunt maken met je Galactische Familie en die wezens waar je ziels bewustzijn mee verbonden is .... zowel in het verleden als in de toekomsten. 

En geeft je de gelegenheid om tijdens een krachtige sessie een diepe transformerende reis te maken in je onbewuste. Hier liggen schatten aan informatie over jou opgeslagen.

 

Soms zijn mentale en fysieke aandoeningen verbonden met onverwerkt trauma uit een vorig leven. Door inzicht op te halen uit vorige levens kunnen blokkades los laten en mag heling gaan plaatsvinden.

Quantum Healing Hypnose Journey

Je Hoger Zelf volgt de stem van je Ziel

De stem van je Pijn

Als je last hebt van een lichamelijke of psychische klacht, dan roept je Spirit, je Ziel om genezing.

 

Door onze incarnatie hier op aarde vergeten we onze verbinding met de Bron en met onze Ziel.  We vergeten zelfs we wie we werkelijk zijn.

Tijdens een Quantum Healing reis beleef je een pure ZIJNs-toestand vol liefdevolle aanwezigheid.

Het biedt je de mogelijkheid om een weg te openen naar een bijzondere bewustzijnstransformatie en instant healing.

Voor een geslaagde sessie is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan het voortraject. Dat wil zeggen dat een uitgebreid intake-gesprek onderdeel is van de dag.
Ik zal je vragen om in de dagen vóór onze afspraak je hulpvraag zo duidelijk mogelijk te gaan omschrijven. Als je je daar in die dagen op focust, neem je de beste intenties mee in de healing. 

De therapeutische hypnose inductie die je zult ondergaan heeft niets te maken met de sensationele toneel activiteiten met deze naam. Je bent totaal veilig, geen slingerende pendels voor je ogen, geen mysterie.

 

Als je er verder voor zorgt uitgerust en zonder invloed van drugs of alcohol aan de sessie te beginnen, dan staat je een onvergetelijke, magische reis te wachten op weg naar healing en transformatie.

Waar begin je aan als je een afspraak voor een
Quantum Healing Hypnose sessie maakt

Er is een verschil tussen
Quantum Healing Hypnose Journeys en QHHT

IK maak graag het verschil.

 

Wat is het verschil tussen Quantum Healing Hypnose Journeys en de Quantum Healing Hypnose Techniques van Dolores Cannon? 
Met alle respect voor haar techniek en alles wat ze gedaan heeft, lijkt het erop dat de practitioners voor QHHT opeens overal uit de grond schieten. QHHT is DÉ hype geworden. Vette prijzen hangen aan een sessie vast en het geeft mensen de indruk dat al de andere bestaande methoden teniet kunnen worden gedaan.
Mind Control en Manipulatie komen bij het zien van deze ontwikkeling in mijn hoofd op.

IK doe aan dat spel niet mee!
Het verschil is dat ik vanuit mijn HART werk, vanuit mijn ESSENTIE, met 2 benen op de grond en met mijn antennes in het Universum en dat ik, verbonden met mijn BRON en met mijn SPIRIT WORLD, jouw de beste tools kan aanreiken op jouw eigen Innerlijke Reis.... en zó dat het voor iedereen die het nodig heeft mogelijk is.

Een online sessie heeft verschillende voordelen. Je zit thuis in je eigen omgeving zodat je je veilig voel en dus makkelijker kunt ontspannen. Het effect van een sessie kan best een impact hebben, zodat het fijn is dat je na de sessie niet meer naar huis hoeft te reizen. Je bent al thuis en je kunt na de sessie lekker bijkomen.

De energieuitwisseling is volledig hetzelfde als wanneer we tegenover elkaar in een zelfde ruimte zitten.

Het is wel belangrijk dat je een goede internetverbinding hebt, een goede camera met microfoon en een rustige omgeving waar je niet wordt gestoord.

 

Voor een online sessie kun je kiezen uit één van onderstaande pakketen van 4 sessies afhankelijk van jouw behoefte, voorkeur en situatie. 

 

Uiteraard kun je ook een éénmalige sessie aanvragen. Dit kan je al veel inzicht geven op je hulpvraag en is tevens een mogelijke uitnodiging voor een sessie voor verdere verdieping in je proces. 

 

Een e-mail consult is € 20,- per keer/per hulpvraag

Een chat-consult is € 35,- voor 45 minuten
Een video-consult is € 40,- per uur

 

Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intake. Dat kan via het contactformulier.

Online Healing Sessies & Programma's

E-mail &
face-to-face

 

Chat &
face-to-face

Video Sessies

Een e-mail-consult past bij je als je weinig tijd hebt of afhankelijk bent van kantooruren. Het geeft je de mogelijkheid om de tijd te nemen om je hulpvraag te omschrijven en te resoneren tussen je gevoel en je hoofd.

De live videosessies zijn bijna hetzelfde als een face-to-face sessie en deze sessies kunnen overal ter wereld worden gerealiseerd, op een tijdstip dat het beste bij je past.

Dit programma is ideaal als je het fijn vindt snel feedback te hebben. Chatten geeft je de mogelijkheid om direct je gedachten te delen door te schrijven zonder te hoeven wachten (zoals bij e-mail) op een reactie.

De videosessies zijn weer bijna hetzelfde als een persoonlijke coaching interactie bij traditionele therapiesessies. Deze vinden veilig plaats via Zoom of een andere video meeting mogelijkheid.

Als je ervoor kiest om te praten in plaats van te schrijven is dit pakket geschikt voor jou. Je krijgt hierbij continue feedback en je kunt uw situatie bespreken met alleen audio of met webcam en audio.

Hierbij kan een interactieve, begeleide reis levendig plaatsvinden zodat je het landschap van je innerlijke belevingswereld leert verkennen en begrijpen. 

2 x email + 2 x video sessie:
4 sessies € 120,-

2 x chat + 2 x video sessie:
4 sessies € 150,- 

4 x video sessie:
4 sessies € 180,-

Voordelen van een Online Sessie

 

Gelegen in het hart van de landelijke vlaktes in het zuiden van Hongarije, is Chy-Kara een centrum van inspiratie, creativiteit, feest en transformatie.

 

Of het nu gaat om het creëren van een kunstwerk, het vieren van natuurspiritualiteit, kamperen onder de sterren, leren over bomen en wilde bloemen, het bestuderen van meditatie, waarzeggerij of genezing, het maken van een zweethut, een sjamanentrommel of een dromenvanger, dansen of gewoon genieten rustige wandelingen langs eindeloze zandwegen,

Chy-Kara bestaat om je te helpen je hartewens te vinden.

 

Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intake. Dat kan via email of telefonisch op telefoonnummer +36 70 369 30 37.

Retraites in Hongarije

Een Boheems avontuur op de Hongaarse Poesta....

Als je op zoek bent naar een unieke plek om je workshop aan te bieden aan een kleine groep, (bijv. voor muziek, op spiritueel gebied of filosofie) dan is Chy-Kara mogelijk precies wat je zoekt. 

Chy-Kara is een kleine stiltecamping met bijzondere B&B / Glamping accommodatie mogelijkheden in het Zuiden van Hongarije. Het biedt de capaciteit aan kleine groepen om een grote mate van intimiteit en persoonlijke benadering te waarborgen.
Voor wat betreft de organisatorische kant van de zaak hanteren we een easy-going lage drempel en aanmoedigende overeenkomsten. 

 

Op slechts 2 uur vliegafstand van Nederland vindt je de vredige stilte van Chy-Kara en de warme omhelzing van Moeder Aarde. Ze troost je en heelt je. Chy-Kara is een Bohemian retraite plek voor natuurliefhebbers om te genieten van nostalgische romantiek in retrostijl bij het decor van zoemende bijen en de geur van Acacia bloesems. Het is een rustieke plek voor mensen die het liefst op hun rug liggen staren naar de figuren in de wolken ... die in kleine wonderen de mooiste schatten vinden en die de zonsopgang én de zonsondergang willen zien. Het is een idyllische retraitelocatie voor bezinning, innerlijk werk, inspiratie, muziek, magie ...

Naam  
E-mail  
Land  
Bericht  

Boek een Sessie

Neem contact met me op ;-)

Als je 
 

 • een afspraak wilt maken voor een Quantum Healing Hypnose Sessie,
 • of een intensieve Quantum Healing Weekend Retraite wilt boeken,
 • of één van de online programma's van 4 sessies wilt reserveren
   

stuur me dan een bericht via het formulier aan de linkerkant ;-) Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden.

Lees hier over mijn inzichten, visioenen en ervaringen

DroomXpress Blog

Spirit zei: „Expand your dreams and go for it !”

De energie in deze tijd is buitengewoon stormachtig. We zitten in een beslissende fase van een opwindende tijd. Het is erop of eronder ....


We worden in ons ascentieproces intensief getriggered om oude patronen los te laten en we krijgen steeds meer zicht en ongelovelijke duidelijkheid op onze nieuwe taken. Soms brengt het ons tot wanhoop, en soms lijken alle stukjes van de puzzel op hun plaats te vallen.

 

Ik voelde me in de afgelopen weken net alsof ik in een stuurloos bootje op een woeste stroom dreef.
Overal tegenaan beukend, blijven hangen, zonder voorteken of waarschuwing weer meegesleurd worden en dan weer bewegingloos stil te liggen voor een tijd die dan weer eindeloos leek te duren. Ja, dat omschrijft wel zo een beetje hoe ik me voelde ... Ik weet zeker dat jullie in een soortgelijk 'bootje' zaten!

 

Mijn contact met mijn Spirit Team werd vaag en raar ... Tijdens de hoge hoogten en lage laagten, kreeg ik het gevoel alsof het contact slechts één-richtings-verkeer was, waarbij ik er niet zeker van ben of de berichten van hen afkomstig waren of van mij ..?

In het dagelijks leven zat alles vast. Als ik iets plande, dan gebeurde er weer iets onverwachts dat me verhinderde te doen wat ik eigenlijk had willen doen. Het leven leek te bestaan uit werken, eten, slapen. Ik nam geen tijd voor wandelen en genieten. Áls we al een dag naar het thermaalbad gingen om uit te rusten en bij te tanken, dan waren we zó moe en afgemat, dat we er eigenlijk nauwelijks van konden genieten.


Gewoonlijk kan ik, met het werken in de tuin en planten van zaden en boompjes, volledig mijn hoofd leeg maken. Maar zelfs dát lege gevoel was niet fijn leeg maar gonzend, kloppend leeg...

 

Vandaag schijnt het lentezonnetje kalm, vrolijk en warm, maar ik voelde een gure onderhuidse turbulentie die me bij alles wat ik deed parten speelde.  Alsof ’iets’ mij dwars zat bij het efficiënt uitoefenen van mijn taakjes.
Ik heb een innerlijk dominant deel dat me altijd de regel „eerst de ’moeten-dingen’ en dan de ’mogen-dingen’ ” voorschrijft. De slopende wanhoop die ik hierbij voelde, groeide en rebelleerde. Ik zou dit deel vandaag overboord gooien en lekker gaan drummen op mijn sjamanen trommel en op mijn djembé!

 

Ik voelde een sterke, innerlijke drang dat ik vandaag  een blogbericht moest schrijven wat ik uit verlammende onzekerheid al weken voor me uit aan het schuiven ben. Ik raapte alle moed en lef bij elkaar en, tegen alle innerlijke belemmerende overtuigingen en innerlijke dominerende stemmetjes in die zeiden: ’nog éven dit!’, en: ’Ik verwacht van je dat ... ’, maakte ik me vastberaden los uit de mazen van mijn saboterende net.
Het voelde alsof ik me ontdeed van een dik, stroperig teermengsel dat mij belette om voor mezelf te kiezen. Het was alsof mijn vleugels vastzaten in die plakkerige teerbende, wat mij verhinderde om op te stijgen en mijn taken als menselijke engel uit te gaan voeren. Het is tijd dat ik door het membraan van mijn beperkende, begrenzende overtuigingen heen breek zodat het universum door mij heen kan werken.

 

Nu ik begin te schrijven cirkelen lichte, onmiskenbare vlagen van de geur van wierook om mijn hoofd, als een aanmoediging van Spirit aan mij om uiting te geven aan iets wat ik jullie wil vragen ... meedelen...

 

’New Earth’ retraites in Hongarije

 

In mijn blogbericht ’White Hart brings you home’ heb laten doorschemeren dat ik, inmiddels bijna 18 jaar geleden een diep, overweldigend gevoel gevolgd heb om me in Hongarije te vestigen. Ik kreeg helder inzicht in mijn goddelijke opdracht om naar Hongarije te gaan en een plek klaar te maken voor mensen die bij de Grote Verandering hulp nodig zullen hebben met de veranderende energieën en met de fysieke en emotionele verschijnselen tijdens de wake-up momenten van het ascentieproces.

 

Waarom zou je helemaal naar Hongarije reizen om inzicht, hulp en inspiratie te krijgen bij het proces in deze stormachtige tijd voor de Grote Verandering?

 

In deze turbulente tijden wordt Hongarije steeds aantrekkelijker als het gaat om een fijne vakantie, als je zoekt naar een retraite oord en zélfs als plek om jezelf permanent te gaan vestigen.
Ik weet uit eigen ervaring, dat dit land ’iets bijzonders’ heeft.
Energetisch sta je hier direct, zonder tussenkomst van ondersteunende of juist tegenwerkende krachten, in contact met een fijne, troostende, helende, omhelzende Kosmische energie, die blokkerende vibes uit de weg ruimt en je in staat stelt om jezelf terug te vinden, je pijn uit de weg te ruimen en helder inzicht in je doelen te krijgen.
Fysiek gezien kun je je hier verbinden met een gevoel van vrijheid en soevereiniteit die in het Westen op dit moment ver te zoeken is.

 

Mijn vraag aan jullie ...

 

Ik maak gebruik van dit blog om jullie iets te vragen ...


Hoe zou je het vinden om tijdens een zomer retraite gelijkgestemden te ontmoeten?
Hierbij stel ik me voor dat we als individu en als groep de mogelijkheid hebben om ervaringen uit te wisselen met elkaar.
Er zal er tevens de mogelijkheid zijn om ondersteuning bij dat proces te vragen en te ontvangen.
Naar mijn mening kunnen we (elkaar) kostenloos coaching en vormen van spirituele begeleiding aanbieden... Dit is een goed begin van het Nieuwe Aarde principe.

Ik zie mijn Spirit Walks en Quantum Healing Hypnose Journeys als een sterke tool die ik in zal brengen.

 

Ik heb een visioen van twee retraite weken: Er zal een retraite week zijn met de titel ’White Hart brings you home’ en een week met de titel ’Retreat of the Gods’.

 

’White Hart’ is een bezinningsweek waarbij je gelijkgestemden in het ascentieproces ontmoet, ervaringen met elkaar deelt en elkaar ondersteunt en helpt met het doel om jezelf vrij te maken, positiviteit en inspiratie op te doen, oude patronen te doorbreken en hart & hoofd beter op één lijn te krijgen.

 

’Retreat of the Gods’ is een week waarbij hulpverleners / practitioners o.a. bij elkaar ’een Licht’ op kunnen steken, elkaar kunnen ondersteunen, mediteren, inspireren en voorbereiden om een brug te bouwen naar de Nieuwe Aarde ...  Ook hier zie ik suggesties graag tegemoet, hieronder als comment of in een privé bericht ;-)

 

De plaats voor de retraites is Chy-Kara (zie website www.chy-kara.com voor meer informatie). Ik denk aan kleine groepen van maximaal 10 personen per groep. Een richtlijn voor de kosten voor verblijf vindt je op de site. Chy-Kara kan ook de maaltijden verzorgen voor de groep. Ik laat me hiervoor even leiden door jullie reacties.


Begeleiding, consulten, spirit walks, en dergelijke zullen in dit geval kostenloos zijn ... per slot van rekening is dit vrije energie voor de Nieuwe Aarde ;-)

 

Ik zie reacties graag tegemoet! Je kunt, zonder vervelende gevolgen ;-) een comment schrijven of een privé bericht kan natuurlijk ook ;-)

 

Ik stuur jullie een liefdevolle groet,

 

Annemieke <3

Lees hier de ervaringen van clienten

Feedback & Ervaringen

Een dankbare Anoniem

met liefs van Stella

Dankjewel, Annemieke! Het was een geweldige ervaring! De past-life regressie was echt verhelderend!
Na de quantumhealing sessie voel ik me heerlijk en vrij van de bagage die ik al jaren meedraag!
Ik voelde me de hele tijd geliefd en beschermd, alles gebeurde natuurlijk en zonder veel moeite! Ik voel me gereinigd en opgeladen en genezen.
Ik raad iedereen aan om regressie en kwantumgenezing met Annemieke te doen! Ze is aardig en wijs en een echte professional!

Ik heb voor een online behandeling voor mijn angsten gekozen omdat het voor mij moeilijk is om onder mensen te zijn.
Dankzij de QHHT sessie is het voor mij nu heel helder geworden waar dat vandaan komt.
 
Het is meer dan de moeite waard om dit mee te mogen maken want mij heeft het daarnaast veel zelfinzicht verschaft, wat mij zeker zal helpen om meer uit mijn leven te halen.
 
De integere en deskundige wijze waarop deze sessie begeleid wordt door Annemieke is hierbij van onschatbare waarde!

Bedankt voor de Healing van Kitty

Geweldig hoe de afstand genezing met QHHT voor mijn arm ('frozen schouder') zo goed geholpen heeft. Ik kan mijn arm weer volledig omhoog krijgen zonder pijn.
 
Ik heb er geen woorden voor hoe dankbaar ik ben dat je dit voor mij gedaan hebt. Superbedankt, Annemieke!