Op je Pad op weg naar een gezonder leven in  harmonie en balans kan ik helpen om inzicht in de oorsprong van je hulpvraag te krijgen. Inzicht helpt je om patronen te herkennen in je leven die je blokkeren. Als je die herkent, kun je ze loslaten. Dit geeft je dan alle openheid om in je kracht te komen. Je zult dan voelen hoe nieuwe mogelijkheden op je Pad komen en je nieuwe wegen (waarschijnlijk de wegen die verbonden zijn met je ziels-opdracht) zult inslaan.

Tijdens  een sessie zal ik je mijn beste tools aanreiken op jouw eigen Innerlijke Reis.  Ik werk vanuit mijn HART, vanuit mijn ESSENTIE, met 2 benen op de grond en met mijn antennes in het Universum, verbonden met mijn BRON en met mijn SPIRIT WORLD .... 

 

Afhankelijk van jouw situatie, jouw voorkeur, kan ik je op de volgende manieren dienst zijn:

 

 • Online individuele sessies. Dit kan in de vorm van een enkele sessie, of via een pakket van 4. Klik hier voor meer informatie
 • Aangezien ik in Hongarije woon bied ik de mogelijkheid voor Intensieve Individuele coaching, 1 dag of een weekend op mijn boerderij Chy-Kara in Hongarije. Voor meer informatie over deze mogelijkheid klik je hier ....
 • Het bijwonen van één van de weekend workshops voor groepen de Chy-Kara tanya in Hongarije (indien beschikbaar)

 

Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intake. Dat kan via email of telefonisch op telefoonnummer +36 70 369 30 37.

Coaching & Quantum Healing Sessies

Individuele Coaching Sessies, Online en op bij Chy-Kara in Hongarije

 

DroomXpress   &   Ik

Als onderdeel van mijn vorming heb ik gekozen voor een driejarige beroeps-opleiding tot eclectisch hypnotherapeut bij de Seth, Academie voor Eclectische Psychotherapie. Ik ben gecertificeerd Hypnotherapeute.

 

Hierna heb ik een jaar van verdere verdieping met een éénjarige psychotherapiespecialisatie gekozen.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van:

 

 • Eetstoornissen (zoals gewichtsproblemen, Anorexia Nervosa en Boulimia Nervosa);
 • ADHD en autisme;
 • Angst- en obsessieve dwangstoornissen.

 

Voor mijn werkwijze heb ik me onder andere laten inspireren door het Sjamanisme, door rationele psychotherapeutische werkwijzen en door Oosterse meditatie methoden.

Het gebruik van deze diepe en effectieve healingswijzen onder een therapeutische hypnose kan je helpen om helder inzicht te krijgen in de oorsprong van je probleem en op het Pad naar genezing.

Ik ga ervan uit, dat als je last hebt van een lichamelijke of psychische klacht, dat het je Spirit is die roept om genezing en dat het een weg opent naar een bijzondere transformatie in het bewustzijn en hierdoor healing an je klacht.

"I can't change the direction of the wind, but I can ajust my sails to always reach my destination"

Annemieke Friedrichs

Jaren geleden kreeg ik de naam voor mijn onderneming als coach-therapeut door: DroomXpress.

Dromen kunnen voorkomen in onze slaap momenten, maar we kunnen ook dagdromen. De kracht van dromen is verbonden met ons creatievermogen en het Goddelijke vermogen van de mens om te manifesteren.

Onder de invloed van een hypnose sessie kunnen we die krachtige manifestatie instrumenten aanzetten om onszelf te healen en om ons open te zetten voor transformatie.


De Express in combinatie van treinen heeft mij altijd gefacsineerd. Het gaat over reizen. Een treinreis is als een reis door het leven: Je begint een reis als je geboren wordt; er zijn medereizigers, sommigen verlaten de trein of stappen over in een andere richting. Soms gaat een trein in remise ... dan is verregaand onderhoud nodig.

 

Graag reis ik een stuk met je mee op jouw bijzondere levensreis.

 

Ik heb mijn schaduwwandeling gedaan. Je hebt wel gehoord van de "donkere nacht van de Ziel" ....  I have been there!

Ik ging over drempels in meerdere heilige beproevingen en bewoog me hiermee net voorbij de grens waar de diepere lessen me begroetten en een deel van mij werden.

Net als jij stop ik nooit met leren. Ik werk vanuit levenservaring in combinatie met intensief werkende tools en methodes.

 

Ik werk vanuit levenservaring in combinatie met diepgaande werkinstrumenten, een hele sterke verbinding met de natuur, een gezonde intuïtie en helderziend en -voelendheid.

 

Ik kan je door het innerlijke landschap van je ziel leiden, de symbolen eruit halen die naadloos passen op jou ervaring. Ik begeleid je met vragen om je naar je eigen ontdekkingen en innerlijke 'herinnering' te leiden.

Aangezien tijdlijnen parallel, holistisch, multi-dimensionaal zijn, kan je Hoger Zelf je naar vorige levens leiden … en het zou je ook kunnen leiden naar een galactische verbinding van je zielsbewustzijn.

Wat is DroomXpress ?

"Het is tijd om je te herinneren WIE je bent, Waarom je hier bent en
Waarom je ervoor hebt gekozen om op Aarde te zijn in deze tijd van de Grootste Verandering OOIT"

"Laat me je begeleiden op een Innerlijke Reis om
het landschap van je Ziel te verkennen"

Mijn achtergrond

DroomXpress ... de Trein van het Leven

Als coach en therapeute heb ik door de jaren mijn eigen eclectische behandelwijze ontwikkeld.

Mijn werkwijze is gebaseerd op kennis, een flinke dosis levenservaring en een gezonde intuïtie.

 

Op het moment dat ik me afstem op de cliënt voor me, begint een bijzonder samenspel van deze elementen met therapeutische technieken die de weg openen naar een fascinerende Innerlijke Reis.

 

Het voordeel van een eclectische behandelmethode is dat je een uniek, op jouw lijf geschreven behandeling krijgt. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat het de beste effecten heeft op jouw Pad naar genezing en een Leven in Balans.

Mijn Gereedschapskist

Een intensieve innerlijke reis voor instant healing en transformatie

Quantum Healing Hypnose Journeys

Met deze intensieve techniek coach ik je op een diepe Innerlijke Reis toe waarbij je Hoger Zelf en je innerlijke wijsheid je begeleiden naar die situaties of levens die belangrijk zijn om bewustzijn en inzicht te krijgen over een probleem waar je mee worstelt in dit leven.

 

Aardse tijds- en ruimte wetten vallen weg,  zodat je contact kunt maken met je Galactische Familie en die wezens waar je ziels bewustzijn mee verbonden is .... zowel in het verleden als in de toekomsten. 

En geeft je de gelegenheid om tijdens een krachtige sessie een diepe transformerende reis te maken in je onbewuste. Hier liggen schatten aan informatie over jou opgeslagen.

 

Soms zijn mentale en fysieke aandoeningen verbonden met onverwerkt trauma uit een vorig leven. Door inzicht op te halen uit vorige levens kunnen blokkades los laten en mag heling gaan plaatsvinden.

Quantum Healing Hypnose Journey

Je Hoger Zelf volgt de stem van je Ziel

De stem van je Pijn

Als je last hebt van een lichamelijke of psychische klacht, dan roept je Spirit, je Ziel om genezing.

 

Door onze incarnatie hier op aarde vergeten we onze verbinding met de Bron en met onze Ziel.  We vergeten zelfs we wie we werkelijk zijn.

Tijdens een Quantum Healing reis beleef je een pure ZIJNs-toestand vol liefdevolle aanwezigheid.

Het biedt je de mogelijkheid om een weg te openen naar een bijzondere bewustzijnstransformatie en instant healing.

Voor een geslaagde sessie is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan het voortraject. Dat wil zeggen dat een uitgebreid intake-gesprek onderdeel is van de dag.
Ik zal je vragen om in de dagen vóór onze afspraak je hulpvraag zo duidelijk mogelijk te gaan omschrijven. Als je je daar in die dagen op focust, neem je de beste intenties mee in de healing. 

De therapeutische hypnose inductie die je zult ondergaan heeft niets te maken met de sensationele toneel activiteiten met deze naam. Je bent totaal veilig, geen slingerende pendels voor je ogen, geen mysterie.

 

Als je er verder voor zorgt uitgerust en zonder invloed van drugs of alcohol aan de sessie te beginnen, dan staat je een onvergetelijke, magische reis te wachten op weg naar healing en transformatie.

Waar begin je aan als je een afspraak voor een
Quantum Healing Hypnose sessie maakt

Er is een verschil tussen
Quantum Healing Hypnose Journeys en QHHT

IK maak graag het verschil.

 

Wat is het verschil tussen Quantum Healing Hypnose Journeys en de Quantum Healing Hypnose Techniques van Dolores Cannon? 
Met alle respect voor haar techniek en alles wat ze gedaan heeft, lijkt het erop dat de practitioners voor QHHT opeens overal uit de grond schieten. QHHT is DÉ hype geworden. Vette prijzen hangen aan een sessie vast en het geeft mensen de indruk dat al de andere bestaande methoden teniet kunnen worden gedaan.
Mind Control en Manipulatie komen bij het zien van deze ontwikkeling in mijn hoofd op.

IK doe aan dat spel niet mee!
Het verschil is dat ik vanuit mijn HART werk, vanuit mijn ESSENTIE, met 2 benen op de grond en met mijn antennes in het Universum en dat ik, verbonden met mijn BRON en met mijn SPIRIT WORLD, jouw de beste tools kan aanreiken op jouw eigen Innerlijke Reis.... en zó dat het voor iedereen die het nodig heeft mogelijk is.

Een online sessie heeft verschillende voordelen. Je zit thuis in je eigen omgeving zodat je je veilig voel en dus makkelijker kunt ontspannen. Het effect van een sessie kan best een impact hebben, zodat het fijn is dat je na de sessie niet meer naar huis hoeft te reizen. Je bent al thuis en je kunt na de sessie lekker bijkomen.

De energieuitwisseling is volledig hetzelfde als wanneer we tegenover elkaar in een zelfde ruimte zitten.

Het is wel belangrijk dat je een goede internetverbinding hebt, een goede camera met microfoon en een rustige omgeving waar je niet wordt gestoord.

 

Voor een online sessie kun je kiezen uit één van onderstaande pakketen van 4 sessies afhankelijk van jouw behoefte, voorkeur en situatie. 

 

Uiteraard kun je ook een éénmalige sessie aanvragen. Dit kan je al veel inzicht geven op je hulpvraag en is tevens een mogelijke uitnodiging voor een sessie voor verdere verdieping in je proces. 

 

Een e-mail consult is € 20,- per keer/per hulpvraag

Een chat-consult is € 35,- voor 45 minuten
Een video-consult is € 40,- per uur

 

Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intake. Dat kan via het contactformulier.

Online Healing Sessies & Programma's

E-mail &
face-to-face

 

Chat &
face-to-face

Video Sessies

Een e-mail-consult past bij je als je weinig tijd hebt of afhankelijk bent van kantooruren. Het geeft je de mogelijkheid om de tijd te nemen om je hulpvraag te omschrijven en te resoneren tussen je gevoel en je hoofd.

De live videosessies zijn bijna hetzelfde als een face-to-face sessie en deze sessies kunnen overal ter wereld worden gerealiseerd, op een tijdstip dat het beste bij je past.

Dit programma is ideaal als je het fijn vindt snel feedback te hebben. Chatten geeft je de mogelijkheid om direct je gedachten te delen door te schrijven zonder te hoeven wachten (zoals bij e-mail) op een reactie.

De videosessies zijn weer bijna hetzelfde als een persoonlijke coaching interactie bij traditionele therapiesessies. Deze vinden veilig plaats via Zoom of een andere video meeting mogelijkheid.

Als je ervoor kiest om te praten in plaats van te schrijven is dit pakket geschikt voor jou. Je krijgt hierbij continue feedback en je kunt uw situatie bespreken met alleen audio of met webcam en audio.

Hierbij kan een interactieve, begeleide reis levendig plaatsvinden zodat je het landschap van je innerlijke belevingswereld leert verkennen en begrijpen. 

2 x email + 2 x video sessie:
4 sessies € 120,-

2 x chat + 2 x video sessie:
4 sessies € 150,- 

4 x video sessie:
4 sessies € 180,-

Voordelen van een Online Sessie

 

Gelegen in het hart van de landelijke vlaktes in het zuiden van Hongarije, is Chy-Kara een centrum van inspiratie, creativiteit, feest en transformatie.

 

Of het nu gaat om het creëren van een kunstwerk, het vieren van natuurspiritualiteit, kamperen onder de sterren, leren over bomen en wilde bloemen, het bestuderen van meditatie, waarzeggerij of genezing, het maken van een zweethut, een sjamanentrommel of een dromenvanger, dansen of gewoon genieten rustige wandelingen langs eindeloze zandwegen,

Chy-Kara bestaat om je te helpen je hartewens te vinden.

 

Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intake. Dat kan via email of telefonisch op telefoonnummer +36 70 369 30 37.

Retraites in Hongarije

Een Boheems avontuur op de Hongaarse Poesta....

Als je op zoek bent naar een unieke plek om je workshop aan te bieden aan een kleine groep, (bijv. voor muziek, op spiritueel gebied of filosofie) dan is Chy-Kara mogelijk precies wat je zoekt. 

Chy-Kara is een kleine stiltecamping met bijzondere B&B / Glamping accommodatie mogelijkheden in het Zuiden van Hongarije. Het biedt de capaciteit aan kleine groepen om een grote mate van intimiteit en persoonlijke benadering te waarborgen.
Voor wat betreft de organisatorische kant van de zaak hanteren we een easy-going lage drempel en aanmoedigende overeenkomsten. 

 

Op slechts 2 uur vliegafstand van Nederland vindt je de vredige stilte van Chy-Kara en de warme omhelzing van Moeder Aarde. Ze troost je en heelt je. Chy-Kara is een Bohemian retraite plek voor natuurliefhebbers om te genieten van nostalgische romantiek in retrostijl bij het decor van zoemende bijen en de geur van Acacia bloesems. Het is een rustieke plek voor mensen die het liefst op hun rug liggen staren naar de figuren in de wolken ... die in kleine wonderen de mooiste schatten vinden en die de zonsopgang én de zonsondergang willen zien. Het is een idyllische retraitelocatie voor bezinning, innerlijk werk, inspiratie, muziek, magie ...

Naam  
E-mail  
Land  
Bericht  

Boek een Sessie

Neem contact met me op ;-)

Als je 
 

 • een afspraak wilt maken voor een Quantum Healing Hypnose Sessie,
 • of een intensieve Quantum Healing Weekend Retraite wilt boeken,
 • of één van de online programma's van 4 sessies wilt reserveren
   

stuur me dan een bericht via het formulier aan de linkerkant ;-) Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden.

Lees hier over mijn inzichten, visioenen en ervaringen

DroomXpress Blog

Mensen vragen wel eens of je tijdens een Quantum Hypnose Sessie ook buitenaardse wezens kunt tegenkomen.
Mijn ervaring is JA!


Wanneer we samen aan je Innerlijke Reis beginnen, vragen we je Hoger Zelf om je te begeleiden naar die situaties/levens die belangrijk zijn om bewustzijn en inzicht te krijgen over een probleem waar je mee worstelt in dit leven.


Hier op aarde zitten wij als mensen gevangen in een vicieuze cirkel van een onnatuurlijk tijdschema dat ons is opgedrongen.
Zodra we op reis gaan, vallen die tijds- en ruimtewetten weg. Dan reis je misschien naar levens in het verleden, of word je geleid naar wat voor ons de toekomst lijkt. Het kan dus heel goed zijn dat je contact maakt met je Galactische Familie en die wezens waar je ziels bewustzijn mee verbonden is.

Ik ben natuurlijk geen reisbureau ... Het is onmogelijk om je Spirit te sturen naar een ET contact.
Werkelijk bijzondere contacten komen vanzelf als je jezelf open stelt voor het Universum en als we ons laten leiden door jouw Hoger Zelf.
 

Lees hier de ervaringen van clienten

Feedback & Ervaringen

Een dankbare Anoniem

met liefs van Stella

Dankjewel, Annemieke! Het was een geweldige ervaring! De past-life regressie was echt verhelderend!
Na de quantumhealing sessie voel ik me heerlijk en vrij van de bagage die ik al jaren meedraag!
Ik voelde me de hele tijd geliefd en beschermd, alles gebeurde natuurlijk en zonder veel moeite! Ik voel me gereinigd en opgeladen en genezen.
Ik raad iedereen aan om regressie en kwantumgenezing met Annemieke te doen! Ze is aardig en wijs en een echte professional!

Ik heb voor een online behandeling voor mijn angsten gekozen omdat het voor mij moeilijk is om onder mensen te zijn.
Dankzij de QHHT sessie is het voor mij nu heel helder geworden waar dat vandaan komt.
 
Het is meer dan de moeite waard om dit mee te mogen maken want mij heeft het daarnaast veel zelfinzicht verschaft, wat mij zeker zal helpen om meer uit mijn leven te halen.
 
De integere en deskundige wijze waarop deze sessie begeleid wordt door Annemieke is hierbij van onschatbare waarde!

Bedankt voor de Healing van Kitty

Geweldig hoe de afstand genezing met QHHT voor mijn arm ('frozen schouder') zo goed geholpen heeft. Ik kan mijn arm weer volledig omhoog krijgen zonder pijn.
 
Ik heb er geen woorden voor hoe dankbaar ik ben dat je dit voor mij gedaan hebt. Superbedankt, Annemieke!